Kino4ua.com
NC-17

Година диявола

Рік:
Ор. назва:
The Cleansing Hour
Країна:
США
Режисер:
Деміен Левек
Тривалість:
01:34:56
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Молоді люди Макс і Дрю вирішують трохи заробити. В епоху інтернету, коли все відбувається напоказ, вони вирішують організувати онлайн-трансляцію обряду екзорцизму. У кожному випуску програми «Година диявола» друзі за допомогою камери показують великій кількості людей обряд вигнання диявола. Ось тільки це неправда, підроблення, що є ретельно організованою постановкою. У якийсь момент все йде не за планом і під час однієї з трансляцій з'являється справжній демон, який вселяється в наречену Дрю, після чого шоу перетворюється з гри в реальність, де героям належить розкрити свої страшні таємниці. Чи вдасться молодим людям впоратися з містичною істотою і залишитися в живих? ©Kino4ua Година диявола 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?