Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Непрохані гості

Рік:
Ор. назва:
Shut In
Країна:
США
Режисер:
Адам Шиндлер
Тривалість:
01:30:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Анна з раннього дитинства страждає від агорафобії - психологічного розладу, через який вона не може залишати стіни свого будинку. І це не єдина складність в її житті, героїня фільму «Непрохані гості» піклується про хворого батька, який не може пересуватися. Все ускладнюється, коли батько дівчини вмирає, і вона залишається зовсім одна. З продуктами їй допомагає знайомий хлопець, іноді до неї заглядають і подруги, які намагаються заспокоїти і обнадіяти Анну. Але героїня не встигає змінити ситуацію. Звичайним сонячним днем в її будинок вриваються троє грабіжників - Кейсі, Мікель і Старр. З причини очевидних причин господиня будинку не може покликати на допомогу, що робить її абсолютно беззахисною. Однак дуже скоро з'ясується, що у дівчини є куди більш похмурі причини не виходити на вулицю, та й на жертву володарка всіляких інструментів для катувань зовсім не схожа. Але коли це зрозуміють, злочинці що увірвалися до неї, буде занадто пізно, адже вони вже потраплять в хитромудру пастку загадкової і жорстокої героїні. ©Kino4ua Непрохані гості 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?