Kino4ua.com
R

Під наглядом

Рік:
Ор. назва:
The Rental
Країна:
США
Режисер:
Дейв Франко
Тривалість:
01:28:10
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Під наглядом доведеться прожити кілька днів головним героям, хоча вони про це і не здогадуються. Усе починається з того, що двоє братів вирішують поїхати разом зі своїми коханими дівчатами до моря на відпочинок. Скориставшись сервісом для бронювання будиночків, вони знайшли ідеальний варіант для себе. Герої були впевнені, що їх чекає незабутній вікенд. Будинок розташований у зручному і гарному місці, у нього є все «начиння» для комфортного життя сучасних молодих людей. І це просто ідеальне романтичне місце. Парочки вже уявляють скільки спогадів у них залишиться після цього відпочинку. Та вони не знають, що на місці їх очікує геть не те, на що вони сподівались. Сам будинок той, який треба, але у його кімнатах є камери, які постійно записують відео. Можна було б подумати, що це все заради безпеки, але причина зовсім інша… ©Kino4ua Під наглядом 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?