Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Місячна база 8 (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Moonbase 8
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Крісел
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - BaibaKo, HDRezka Studio, LostFilm, Octopus
Комедійна історія "Місячна база 8" переносить нас на підготовчий полігон, де намагаються продемонструвати свої навички, а точніше їх брак, невдачливі астронавти, які сподіваються отримати бажану роботу. Головні дійові особи слідують за мрією: вони хочуть відправитися на Місяць і стати національними героями. У цих шести епізодах їх чекає низка невдач, комічних розчарувань і ситуацій, які здатні обернутися чим завгодно для головних персонажів, у тому числі і звільненням. Не тільки їх кандидатури з-за дивних вчинків, але і сама місія можуть виявитися під питанням. ©Kino4ua Місячна база 8 (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?