Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Потяг до Юми

Рік:
Ор. назва:
3:10 to Yuma
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Манґольд
Тривалість:
02:02:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Потяг до Юми – кримінальна драма і крутий бойовик з Расселом Кроу і Крістіаном Бейлом у головних ролях. У центрі сюжету знаходиться Ден Еванс – ветеран громадянської війни у минулому і фермер нині, якому через фінансову скруту конче потрібно заробити грошей будь-яким способом. Саме через це він і погоджується виконати роботу, за яку, певне, не став би братися за інших життєвих обставин. Отже, він отримає 200 доларів, якщо відвезе небезпечного злочинця Бена Вейда до найближчого міста, де є залізнична станція. Там злочинця мають посадити у потяг, який відвезе його до Юми, де має пройти суд над ним. Погоджуючись це зробити, головний герой навряд здогадувався, з якими труднощами доведеться справлятись під час поїздки. Вейд є ватажком банди, і його товариші не збираються кидати свого лідера. А це означає лише одне – життя Дена у небезпеці. ©Kino4ua Потяг до Юми 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?