Kino4ua.com
PG-13

Полум’яні Вогнеборці (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Enen no Shouboutai
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ясе Юкі
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - StudioBand
Люди стали дуже часто вмирати від самозаймання. Причини цього феномена невідомі. Що страшніше, люди не просто вмирають, а перетворюються в «інферналів» - безмозких монстрів, які стають причиною ще більших пожеж. Для боротьби з ними були створені кілька пожежних загонів, які, крім ліквідації інферналів, намагаються з'ясувати, через що це все відбувається. Саме до одного з таких загонів і приєднується головний герой - Сінра Кусакабе. З різних причин його вважають винним у смерті своєї сім'ї, і, щоб довести зворотне, він хоче стати героєм, якого будуть поважати і не боятися. Поступово набираючись досвіду, знаходячи нових друзів, Сінра разом з членами свого загону буде пробиватися крізь ці перепони, щоб розкрити зловісну таємницю феномена самозаймання... ©Kino4ua Полум’яні Вогнеборці (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?