Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вампір миттєвого вмирання

Рік:
Ор. назва:
The Vampire Dies in No Time
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Коджіна Хіроші
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Сlan Kaizoku | Багатоголосий закадровий
Вампіри вважаються практично безсмертними, якщо в них не встромлять осину або не відірвуть голову, але ці два фактори не такі вже поширені і тому кровопивці можуть не побоюватися за свою безпеку. А ось уразливість їм все-таки притаманна, як і більшості людей, і серед небезпечних предметів та явища для кровососів знаходяться сонячне світло, хрести, свята вода, часник. Лорд Дралук мав ширший список речей, які на нього впливали негативним чином, що часто змушувало його вмирати. Причиною тому була слабка нервова система вампіра, яка не піддавалася лікуванню.

У місцевості, де мешкав лорд, став ширитися слух, у тому, що він викрадає дітей для вбивства. Миттєво сформувалася група активістів, які вирішили покінчити з вурдалаком. Нічого краще, ніж підпалити замок лорда, борці зі злом не придумали. Ось тільки єдина дитина, яка знаходилася в замку, сама туди завітала, і допікала вампіру. Рональд був єдиним мисливцем на вампірів, який покаявся і йому доведеться впустити в свій будинок Дракулу, який відновився після своєї чергової смерті. Вампіру просто ніде жити і Рональд змушений допомогти йому. ©Kino4ua Вампір миттєвого вмирання 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?