Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Гранд Готель (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Gran Hotel
Країна:
Іспанія
Категорія:
Режисер:
Рамон Кампос, Ґема Р. Нейра
Тривалість:
01:15:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Перший
Початок двадцятого століття. 1905 рік. В Гранд Готель приїжджає Хуліо. Однак його метою є не сама подорож, не відвідування знаменитого Готелю і знайомство з новою естетикою, а пошук істини. Справа в тому, що саме тут колись безслідно зникла його сестра.
Щоб почати своє розслідування, Хуліо влаштовується на роботу офіціантом. У процесі він знайомиться з Алісією Аларкон. Ця дама пов'язана спорідненістю з власниками легендарного закладу. Дізнавшись про те, з якою метою тут знаходиться молода людина, вона вирішує допомогти Хуліо в його справі.
Між Хуліо і Алісією спалахує пристрасть, але не все так просто і їх любов зустрічає серйозну перешкоду. Дівчина заручена з владним, ревнивим і меркантильним Дієго, готовим піти на все, щоб стати офіційним власником Гранд Готелю. ©Kino4ua Гранд Готель (1, 2, 3 сезон) 2011, 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?