Kino4ua.com
PG-13

Усе життя попереду

Рік:
Ор. назва:
La vita davanti a sé
Країна:
Італія
Режисер:
Едоардо Понті
Тривалість:
01:34:25
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Усе життя попереду, якщо навіть здається, що це не так. Мадам Роза, головна героїня стрічки, знає, що таке життя, але ще краще вона знає, що таке смерть. Її вона бачила занадто часто, бо пережила голокост. Як їй це вдалось, вона і сама не знає, але зараз вона жива і може насолоджуватись морем, на берег якого можна потрапити у будь-який момент, бо проживає вона у приморській частині Італії. Жінка намагається забути усі ті жахіття, які бачила і переживала, і робота у дитячому садочку трохи допомагає у цьому. Працюючи, вона хоча б не почувається такою самотньою після втрати рідних. А одного разу у її життя вривається 12-річний хлопчина, який спочатку краде у неї цінні речі, а потім починає жити в її домі. Жінка, замість того щоб покарати безпритульного юнака, пропонує йому залишитись у неї. Як складатимуться стосунки малолітнього злодія і жінки, яка зберегла душевну доброту після усіх життєвих випробувань? ©Kino4ua Усе життя попереду 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?