Kino4ua.com
R

Ламаючи поверхню

Рік:
Ор. назва:
Breaking Surface
Країна:
Швеція, Норвегія, Бельгія
Режисер:
Йоахім Хеден
Тривалість:
01:18:07
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Тува і Іда - звідні сестри, які дуже дружні. Вони мають спільні інтереси і завжди проводять вільний час разом. Щороку героїні приїжджають в північну Норвегію, щоб зайнятися захоплюючим дух зимовим дайвінгом. Вони роблять це не тільки для задоволення, а й в пам'ять про померлу матір. Занурення починається як зазвичай, і ніщо не віщує біди. Дівчата насолоджуються дивовижною красою підводного світу. Але зі скелі зривається величезний уламок, який падає в воду, притиснувши Туву на дно на тридцятиметрової глибині. Кисень під кінець, звернутися до служби безпеки не вдається, і тепер все залежатиме від швидких дій Іди. Чи зможе дівчина впоратися зі страхом і врятувати сестру? .. ©Kino4ua Ламаючи поверхню 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?