Kino4ua.com
NC-17

Безневинні

Рік:
Ор. назва:
De uskyldige
Країна:
Норвегія, Швеція, Данія, Великобританія, Франція, Фінляндія.
Режисер:
Ескіль Вогт
Тривалість:
01:57:00
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Фільм «Безневинні» починається з того, що сім'я, яка складається з дорослих та дітей, вирішує переїхати на літо до невеликого житлового комплексу, розташованого поруч із лісовим масивом. Старша дівчинка, Ганна, страждає на аутизм. Вона намагається впоратися зі своїми проблемами, але їй не завжди виходить бути сильною. Іда, молодша сестра Анни, розуміє, що вона, незважаючи на свій вік, має взяти на себе відповідальність.

Іда бере Ганну пограти на гойдалці. Їх новий друг Бен умовляє Іду залишити сестричку, поки вони гратимуть разом. З цього моменту починаються їх незвичайні пригоди. Іда та Бен зустрічають загадкову кішку. Вони вирішують простежити за нею. Незабаром герої фільму опиняються в коморі, що знаходиться під будинком. Тут із ними відбуваються незрозумілі події.

Прийшовши до тями і зустрівши дівчинку Аїшу, діти виявляють, що можуть спілкуватися і навіть керувати речами за допомогою свого розуму. Раптово набуті сили призводять їх до непередбачуваних наслідків. ©Kino4ua Безневинні 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?