Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мексиканець

Рік:
Ор. назва:
The Mexican
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Ґор Вербінскі
Тривалість:
02:03:40
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Мексиканець – кримінальна комедія з Бредом Піттом і Джулією Робертс у головних ролях. Звичайний невдаха Джеррі Уелбах постійно потрапляє у якісь халепи. Неприємності наче самі його знаходять. От одного разу він врізається у чужий автомобіль, а потім з’ясовується, що його власник – гангстер Марголіс, а у багажнику знаходиться потенційна жертва. Марголіса відправляють до в’язниці, а Джеррі, залишаючись на свободі, змушений на нього працювати і виконувати небезпечну роботу. І одного разу йому доводиться вибирати між поїздкою у Мексику за коштовним пістолетом, який називають «Мексиканець», і необхідністю віддати усі борги. А тут ще й кохана дівчина починає тиснути на хлопця, вимагаючи визначитись, що йому важливіше – вона чи банда. Думаючи, що обрав найлегший шлях, Джеррі відправляється до Мексики. Але ж він не єдиний, кому потрібен пістолет. На «Мексиканця» полюють ще й професійні кілери… ©Kino4ua Мексиканець 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?