Kino4ua.com
R

Пристрель їх

Рік:
Ор. назва:
Shoot 'Em Up
Країна:
США
Режисер:
Майкл Девіс
Тривалість:
01:26:27
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Пристрель їх – кримінальна стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться чоловік з важким минулим на ймення Сміт. Йому ніяк не вдається впоратись зі спогадами про жахливі і трагічні події власного минулого, і це значно ускладнює і без того не надто веселе життя. А одного разу він випадково стає свідком страшної ситуації – невідомі люди намагаються вбити жінку з немовлям на руках. Починається перестрілка, в результаті якої жінка гине, але малюк залишається живим. Розуміючи, що захистити немовля немає кому, головний герой бере на себе цю місію. Так він, сам того не розуміючи, втягується в урядову змову. Далі Сміту доводиться звернутись по допомогу до своєї давньої знайомої – повії. Разом вони повинні допомогти малюку, за якого тепер Сміт несе відповідальність. А заодно їм потрібно розкрити змову, у яку вплутаний і один впливовий чиновник… ©Kino4ua Пристрель їх 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?