Kino4ua.com
R

Код «Темно-червоний»

Рік:
Ор. назва:
The Dark Red
Країна:
США
Режисер:
Ден Буш
Тривалість:
01:41:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Код «Темно-червоний» – трилер, дія якого починається з того, що у психіатричну клініку потрапляє молода жінка на ймення Сібіл. Вона в істериці, але починає пояснювати, що сталась жахлива ситуація – її дитину викрали представники таємної організації, які збираються робити з немовлям щось дуже страшне. Їх вибір випав саме на цю дитину через її кров. Сібіл стверджує, що у неї і у членів її родини у жилах тече не зовсім звичайна кров, оскільки вони є нащадками стародавнього роду. Звучало це все доволі дивно, тому люди, які чули цю історію, сприймали жінку просто як божевільну, яку дійсно потрібно лікувати у клініці для душевнохворих. Для героїні це лікування не було добровільним, тому вона не збиралась залишатись у лікарні. Сібіл вірила, що немовля ще можна врятувати, тому шукала спосіб, щоб втекти і відправитись на його пошуки… ©Kino4ua Код «Темно-червоний» 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?