Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Джекі

Рік:
Ор. назва:
Jackie
Країна:
США, Франція, Чилі, Китай, Німеччина, Великобританія
Режисер:
Пабло Ларраїн
Тривалість:
01:40:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Джекі – це біографічна драма, яка розповідає про ті дні життя Джекі Кеннеді, коли її чоловіка застрелив найманий убивця. Джон Кеннеді був 35-м президентом Америки і запам’ятався своєму народу новаторськими ідеями, які зміг втілити в життя. Йому вдалось змінити політику країни, яка раніше була малоефективною, на ту, яка вивела Штати на новий рівень. Джекі була для нього люблячою дружиною і тією самою тихою гаванню, куди він повертався після напружених трудових буднів. І у їхньому коханні не було ніяких сумнівів. Для неї він був єдиним чоловіком, якого вона бачила біля себе. Але щасливе сімейне життя закінчилось у той трагічний день, коли Джона застрелили. Сталось це у Далласі. Джекі була поруч. Вона на власні очі бачила, як помирає її чоловік. А потім уже за нею спостерігала вся країна, і їй вдалось пережити цю трагедію стійко, гідно, не втрачаючи самоконтролю. ©Kino4ua Джекі 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    27 листопада 2020 12:37
    + 0 -
    Мабуть найгірший фільмпроДжекі Кенеді. 0/10