Kino4ua.com
480p
PG-13

Мене звати Мелек (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Benim Adim Melek
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Джем Акйолдас
Тривалість:
01:21:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Люб. Одноголосый
Серіал розповідає про дівчину на ім'я Мелек, яка виховує трьох дітей і, здається, живе спокійним життям. Правда, незабаром колишня спадкоємиця величезного стану дізнається про те, що смертельно хвора. Вона бажає поділитися цією сумною звісткою зі своїм чоловіком Алпа, який, знав це раніше, вирішує розлучитися з дружиною і взяти під опіку дітей. Головна героїня впадає в депресію, дізнавшись про такий несподіваний поворот подій. Їй доводиться повернутися в рідну домівку, де її вже давно не чекають. Мелек просить вибачення у батька, якого одного разу залишила одного. Тепер вона хоче зробити все, щоб піти з життя в оточенні людей, які її по-справжньому люблять. Хто б міг подумати, що героїня вирішить зв'язатися також і з молодою людиною Халілем, якого покинула багато років тому, щоб виїхати в іншу країну і вийти заміж за Алпая. Жінка мріє народити дитину і подарувати малюка своїм близьким, як заміну самої себе. Вона знаходить в собі сили жити заради дитини, але навіть не уявляє, що станеться в найближчому майбутньому. ©Kino4ua Мене звати Мелек (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?