Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Звуки музики

Рік:
Ор. назва:
The Sound of Music
Країна:
США
Режисер:
Роберт Вайз
Тривалість:
02:54:42
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Це чудова мелодрама, яка описує історію виховательки Марії з монастиря, що переживає невпевненість і пошуки свого місця в житті. Події розгортаються в Австрії, під час наступу нацизму, і фільм втілює незабутню подорож Марії до світу любові та музики. Марія, яку грає прекрасна Джулі Ендрюс, влаштовується гувернанткою до сім'ї капітана фон Траппа, який виховує сімох безтурботних дітей. Чудові краєвиди Альпійських гір, мальовничі пейзажі та захопливі пісні роблять цей фільм воістину чарівним і привабливим для глядачів. Марія зі своїм талантом і любов'ю до музики береться за виховання дітей і поступово змінює їхнє життя, роблячи його сповненим радістю і світлом. Разом вони відкривають світ музики, танців і вистав, і все більше зближуються одне з одним. Однак, на тлі возз'єднання сім'ї та любові, наближається темна тінь нацистського режиму, що створює напруженість і спричиняє небезпечні наслідки для цієї щасливої родини. ©Kino4ua Звуки музики 1965 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?