Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

2067: Петля часу

Рік:
Ор. назва:
2067
Країна:
Австралія
Режисер:
Сет Ларні
Тривалість:
01:54:18
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
2067 – фантастична стрічка, події якої розгортаються у майбутньому, і виглядає для людства воно не надто оптимістично. Хоч технології зробили величезний крок уперед, але на природу це вплинуло настільки негативно, що люди зіштовхнулись зі страшною проблемою – нестачею повітря. Їм просто скоро не буде чим дихати, а це означає, що людство може просто загинути. Уже зараз можливість дихати вільно відсутня, а далі ситуація буде лише погіршуватись. Кількість населення планети зменшується стрімкими темпами. І в цей час співробітники наукового центру отримують повідомлення з майбутнього. У ньому записане прохання про те, щоб люди відправили юнака на ймення Ітан Вайт у просторово-часову подорож. Згоди на це у нього ніхто не збирається питати, бо вибору у хлопця просто немає. Він себе героєм-рятівником не відчуває, але у нього є наукові знання, отримані від батька, які можуть допомогти врятувати людство від загибелі. ©Kino4ua 2067: Петля часу 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?