Kino4ua.com
R

Дрімленд

Рік:
Ор. назва:
Dreamland
Країна:
США
Режисер:
Майлз Джоріс-Пейрафіт
Тривалість:
01:40:20
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный (iTunes)
Дрімленд – трилер з елементами драми, події якого розгортаються у 1935-му році на території Техасу. У центрі сюжету знаходиться досвідчена грабіжниця банків Еллісон Уелс. Її розшукують і пропонують за її голову чималеньку суму грошей. Оголошення про це висять на кожному стовпі у маленькому містечку, де на неї оголосили полювання. Тепер майже кожен місцевий чоловік хоче її знайти і здати поліції, отримавши винагороду. Молодий Юджин теж цього прагне, але вітчим забороняє йому влазити у цю справу. Але все одно стається так, що знаходить жінку випадково саме Юджин. Вона переховується у якомусь напіврозваленому сараї – поранена, безпомічна і налякана. Спілкування з нею втамовує жагу хлопця за кримінальної романтикою, про яку він давно мріяв. Він уважно слухає розповіді Еллісон, а потім вона пропонує йому солідні гроші за те, що він допоможе їй втекти… ©Kino4ua Дрімленд 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?