Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вона спекла вбивство (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Murder, She Baked
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Марк Жан
Тривалість:
01:22:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ІндигоTV
У невеликому містечку Іден-Лейк проходить грандіозний захід: конкурс випічки, на якому Ханна Свенсен, власниця місцевої пекарні, є головною суддею. Ось тільки за день до фіналу турніру вбивають тренера шкільної баскетбольної команди, ще одного суддю кулінарного шоу. Ханна вважає, що мотивом для скоєння злочину міг стати приз в 25 000 доларів, проте детектив Майк Кінгстон вважає, що тренер був убитий з іншої причини. Головна героїня починає власне розслідування, щоб відшукати винного і повернути спокій на вулиці улюбленого міста ... ©Kino4ua Вона спекла вбивство (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?