Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Убивства в одній будівлі (1 - 3 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
Only Murders in the Building
Країна:
США
Режисер:
Джеймі Беббіт, Шерьєн Дебіс, Джиліан Робесп'єр
Тривалість:
00:30:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Чарльз Севідж працює актором на телебаченні. Олівер Патнем, який займається театральними виставами, зараз сидить без роботи. Мейбл Мора – яскрава дівчина з непростою професією. На перший погляд може здатися, що між ними немає нічого спільного, але насправді це не так.

Дія серіалу починається у той момент, коли всі троє зустрічаються в ліфті. В результаті серії випадкових подій вони дізнаються, що люблять слухати той самий кримінальний подкаст. З цієї причини всі троє вирішують пробратися до автора своєї улюбленої передачі. Однак невдовзі вони дізнаються, що той мертвий.

Детективи розпочинають розслідування. Незабаром вони роблять офіційний висновок, заявляючи, що причиною смерті стало самогубство. Проте головні герої упевнені, що автор їх улюбленого шоу не міг ухвалити таке рішення. Будучи майже експертами у криміналістиці, вони вирішують провести власне розслідування. Незабаром їм вдається зібрати достатньо доказів, щоб спростувати офіційну версію слідства. Водночас усім трьом доводиться вирішувати особисті проблеми. ©Kino4ua Убивства в одній будівлі (1 - 3 Cезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?