Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гравець

Рік:
Ор. назва:
The Player
Країна:
США
Режисер:
Роберт Олтман
Тривалість:
01:59:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Російською - Оригінал
Щодня поріг однієї з голлівудських кіностудій переступає велика кількість людей, бажаючих показати свої сценарії. Багато робіт здаються безглуздими, нецікавими або просто безперспективними. Однак вирішальне слово завжди залишається за Гриффіном Міллом - саме він вирішує, який сценарій буде втілений на екрані, а який так і залишиться лише на папері. Виконання подібної роботи зробило Гріффіна ворогом безлічі сценаристів, чиї творіння він коли-небудь відкинув. До певного моменту подібний стан справ не бентежив Мілла, але коли одного разу чоловікові почали приходити дивні листівки з погрозами, він уже не міг зберігати колишній спокій. Не маючи можливості встановити особу незнайомця, обсипали його загрозливими попередженнями, герой кінострічки «Гравець» вирішує під час вечірки поговорити про те, що відбувається зі своїм адвокатом. Їх розмова несподівано перериває поява Ларрі Ліві. Мілл вже був в курсі пліток про те, що ця людина могла прийти йому на заміну, а його приятель, так і не встиг дати пораду з приводу записок, який частково підтвердив таку ймовірність. Всі ці проблеми доводять Гріффіна до того, що він скоїв безглуздий злочин, вбиваючи невинного драматурга. Тепер кількість його проблем зростає, і пошук способи їх рішення виявиться вельми непростим завданням ... ©Kino4ua Гравець 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?