Kino4ua.com
R

Поганий сезон

Журналіст газети Малкольм Андерсон готовий на все, щоб написати гучний репортаж. Він бореться за звання кращого кримінального репортера і вважає, що гідний бути в перших рядах, якщо трапляється щось надзвичайне. Зараз Малкольм одержимий серійним вбивцею, який вбиває молодих дівчат на вулицях міста. Коли невідомий дзвонить Андерсону і стверджує, що він і є той самий маніяк, а також розповідає репортерові про своїх майбутніх злочинах, перед Малкольмом встає моральна дилема - повідомити в поліцію, або ж залишити все, як є і першим написати сенсаційний репортаж? «Поганий сезон» - кримінальний трилер з Куртом Расселом в головній ролі. ©Kino4ua Поганий сезон 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?