Kino4ua.com
480p
R

Помста обманутої жінки

Рік:
Ор. назва:
Ek hasina thi
Країна:
Індія
Режисер:
Срірам Раґхван
Тривалість:
02:21:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТТП
Каран успішний фінансист, що дозволяє йому особливо не турбуватися про гроші, коли він зустрічає трохи простувату дівчину Сарику, між ними зароджуються справжні почуття і вони мріють про спільне майбутнє. Але в одну мить їх ще не склалася спільне життя руйнується через звинувачення у вбивстві, яке пред'явили Сарикі. Дівчину через тяжкості звинувачення суд не випускає під заставу, тому вона змушена перебувати у в'язниці, до моменту винесення вироку. Але це ще не так страшно, як поведінка офіцера охорони колонії, який вирішив зігнати на нещасної всю свою злість і ненависть що накопичувалася довгі роки, в результаті чого життя Саріки перетворюється на справжнє пекло. ©Kino4ua Помста обманутої жінки 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?