Kino4ua.com
PG-13

Письменники волі

Рік:
Ор. назва:
Freedom Writers
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Річард ЛаГравенес
Тривалість:
02:03:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - НТВ
Письменники волі – кримінально-драматична біографічна стрічка, яка розповідає про звичайну вчительку англійської мови, якій доводиться працювати зі складними підлітками. Вона викладає свій предмет у школі невеликого містечка Лонг-Біч, що в Каліфорнії. Серед її учнів багато дітей, для яких англійська мова не є рідною, бо народились вони у інших країнах, де спілкувались іншими мовами. Героїня лише нещодавно влаштувалась на роботу у цей навчальний заклад. Прийшовши, вона була упевнена, що це буде цікава робота, яка дасть їй можливість професійно розвиватись. Але клас, який героїні дістався, виявився просто некерованим. Учні між собою не дружать, вони просто розділились на підгрупи, і багато хто з них бере участь у різних дрібних злочинах. Та вчителька хоче показати їм, що надія на краще майбутнє існує, навіть якщо зараз здається інакше. ©Kino4ua Письменники волі 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?