Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Бріджертони (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bridgerton
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Шері Фольксон, Джулі Енн Робінсон, Том Веріка
Тривалість:
00:56:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio, HDRezka Studio (Украинский), Jaskier
Впливове сімейство Бріджертон замислюється про майбутній шлюб своєї старшої дочки. Дафна дуже швидко подорослішала. Навіть леді Уістлдаун, яка доглядає за головною героїнею, не помітила, як пролетів час. Тепер батьки думають про те, що їх підопічна повинна знайти собі гідного жениха. Дівчина береться за справу, проте поки не знає, яка саме молода людина найкраще підійде їй. Поки що її не вражають потенційні кохані. Вони виявляються з усіх боків невідповідними для героїні. Вона вже починає сумніватися в тому, що їй пощастить, адже доля з разу в раз підкидає нових нікуди негідних женихів. Після чергової невдачі Дафні задумалася про те, що, можливо, не так вже й погано залишитися старою дівою. Однак всі її занепадницькі настрої були зведені нанівець появою в її житті Герцога Гастингса. Нехай спочатку відносини між персонажами виявилися напруженими і складними, адже герої відверто не злюбили один одного з першого погляду. Однак подальший розвиток їх відносин показав, що персонажі все ще можуть стати близькими один для одного людьми, адже вони відчули в серце теплу любов, яка несподівано прийшла до них, про яку вони раніше не могли навіть мріяти. ©Kino4ua Бріджертони (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?