Kino4ua.com
PG-13

Час розплати

Рік:
Ор. назва:
Paycheck
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джон Ву
Тривалість:
01:59:50
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Час розплати – детективний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться талановитий інженер-дослідник Майкл Дженнінгс. Він працює над секретними проектами, які стосуються новітніх технологій. Кожного разу, коли він закінчує роботу над черговою розробкою, йому стирають частину пам’яті, щоб він не зміг потім комусь розповісти секретну інформацію. Одного разу до нього звертається давній знайомий Джеймс, який пропонує взяти участь у новому проекті. Головний герой погоджується і на три роки йде у «підпілля», а якщо точніше, то працює у закритому комплексі. По завершенню роботи йому знову проводять знайому процедуру стирання спогадів. Коли Майкл прокидається, то дізнається, що чомусь відмовився від 92-х мільйонів, які мав отримати за свою працю, а в руках у нього пакунок з дивними предметами. Та найстрашніше, що за ним тепер полюють якісь люди… ©Kino4ua Час розплати 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?