Kino4ua.com
NC-17

Ще по одній

Рік:
Ор. назва:
Druk
Країна:
Данія, Швеція, Нідерланди
Режисер:
Томас Вінтерберґ
Тривалість:
01:56:31
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный (iTunes)
Друзі вирішують йти на сумнівний експеримент, бажаючи перевірити теорію вчених про те, що люди не відчувають себе щасливими через нестачу кількох проміле алкоголю в організмі. Якщо щодня випивати невелику кількість, щоб досягти норми, у людини підвищується настрій і продуктивність. Герої фільму «Ще по одній» збираються поспостерігати за своїм станом, успіхами і фіксувати все в блозі. Спочатку теорія дійсно стала знаходити своє підтвердження. Приятелі з кожним днем відчували себе все більш щасливими, а на роботі їм вдавалося знаходити незвичайні та креативні рішення для нагальних проблем. Однак незабаром експеримент став давати збій, так як з разу в раз раніше обумовлена доза потребувала підвищення … ©Kino4ua Ще по одній 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Юрій Ананко
    13 квітня 2021 20:20
    + +1 -
    Переклад чудовий!
    Але для назви є гарна вкраїнська фраза - ЩЕ ПО ЧАРЦІ!