Kino4ua.com
480p
PG-13

Принцеса спецій

Рік:
Ор. назва:
Mistress of Spices
Країна:
США, Велика Британія, Індія
Режисер:
Пол Майеда Бергес
Тривалість:
01:31:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Російською - Оригінал
Прекрасна Тіло торгує спеціями. Вона з Індії, приправи теж. Але Тіло може не тільки продавати прянощі, головне, що відрізняє її від інших людей - здатність бачити більше, ніж звичайні люди і впливати на їх долі. Весь секрет - не стільки в приправах, скільки в самій красуні. За все потрібно платити, ось і у Тіло є три табу: не торкатися ні кого з людей, не виходити з лавки, і нікого не любити, присвячуючи себе тільки травам. Все йде чудово, поки в життя індійської принцеси не входить один чоловік, причому не по своїй волі. З ним трапляється біда, йому потрібна допомога. Всі правила побоку, любов перемагає всі заборони. Тільки до чого все це призведе? ©Kino4ua Принцеса спецій 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?