Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хаос

Рік:
Ор. назва:
Chaos
Країна:
Канада, Велика Британія, США
Режисер:
Тоні Гігліо
Тривалість:
01:46:26
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Хаос – кримінальний бойовик з елементами драми, у центрі сюжету якого знаходиться інспектор Квентін Коннорс. Його усувають від роботи після трагічного інциденту, який стався під час виконання чергового завдання. Тоді випадково загинула людина. Але керівництву доводиться повертати героя на роботу, коли з’ясовується, що лише з ним готові вести переговори злочинці, які захопили банк. Справа швидко набуває розголосу, а на плечі Квентіна лягає велика відповідальність. Але завадити злочинцям Коннорсу не вдається. Грабіжники забирають величезну суму грошей, потім влаштовують вибух, а після цього, скориставшись загальним хаосом, просто втікають. Головний герой береться за розслідування, але йому дають ще й напарника – молодого полісмена Шейна Деккера. Спершу вони працюють окремо, шукаючи кожен свої докази, а потім приходять до спільного висновку, що злочинець веде гру складнішу, ніж здається, тому їм варто об’єднатись… ©Kino4ua Хаос 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?