Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Переслідування

Рік:
Ор. назва:
Following
Країна:
Великобританія
Режисер:
Крістофер Нолан
Тривалість:
01:10:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Переслідування – детективна стрічка, яка стала першою режисерською роботою Крістофера Нолана. У центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Білл, який займається письменницькою діяльністю. Та успіхів йому поки що досягти не вдалось. Ба більше, він навіть встиг розчаруватись у собі як у авторі, а численні невдачі майже відбили у нього бажання творити далі. Але все ж повністю руки він ще не встиг опустити, тому вирішив узятись за створення книги, де буде розповідатись про життя злодія. Білл хоче створити реалістичного персонажа, тому він починає шукати серед реальних людей, які живуть навколо, того, хто стане прототипом головного героя книги. Між спостереженнями за сусідами і перехожими Білл одного разу знайомиться з Коббом, професійним злодієм, і просить у нього допомоги. Чоловік погоджується, але попереджає, що потім захоче за це оплату… ©Kino4ua Переслідування 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. atomhydrogen
    8 березня 2021 00:19
    + 0 -
     по-українські не можна казати "вибачатися" - вибачати себе, а лише "просити вибачення". Вивчайте правила вживання дієслів зворотної дії.