Kino4ua.com
R

Хто там?

Рік:
Ор. назва:
Knock Knock
Країна:
США, Чилі, Ізраїль
Режисер:
Елай Рот
Тривалість:
01:40:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Хто там? – трилер, у якому головну чоловічу роль виконав красунчик Кіану Рівз. Еван Веббер працює архітектором. А ще він щасливий батько і чоловік, який мав би провести вихідні з родиною на відпочинку, але термінова робота змусила його відмовитись від поїздки з рідними. Він відправив їх у подорож, а сам залишився вдома. Йому хотілось якнайшвидше виконати усі необхідні завдання, але раптом почувся стукіт у двері. Коли Еван відчинив, він побачив на порозі двох дівчат. Вони були геть мокрі і змерзлі. Тремтячими голосами вони попрохали про допомогу, і добродушний головний герой не зміг відмовити. Він запросив дівчат у дім, дав їм можливість зігрітись і переодягтись. Та Еван навіть уявити не міг, яку помилку зробив. Він не здогадувався, що ці симпатичні особи мають хитрий план, реалізація якого може зруйнувати його сім’ю і взагалі життя… ©Kino4ua Хто там? 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?