Kino4ua.com
HD 720p
R

Похорон

Похорон – кримінальна драма, події якої розгортаються у часи Великої депресії у місті Нью-Йорк. Джонні Темпіо був убитий ворогами. Його брати після похорону вирішують, що мають помститися за смерть брата. Чез Темпіо – вибуховий, неврівноважений хлопець, який не дуже вміє контролювати власні емоції. Рей Темпіо – холодний і стриманий. Вони повна протилежність один одному, але діяти їм все одно доведеться разом. Для початку вони мають знайти убивцю, і першим підозрюваним стає Гаспар. Він головний конкурент родини Темпіо у боротьбі за владу, але це не він убив Джонні. А поки головні герої намагаються вичислити злочинця, їхні дружини шукають спосіб їх обох заспокоїти і відмовити від цієї помсти. Але вплинути на чоловіків, особливо на Чеза, дуже складно. Якщо вже вони щось для себе вирішили, то будуть доводити справу до кінця. ©Kino4ua Похорон 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?