Kino4ua.com
PG-13

Різдво кота Боба

Рік:
Ор. назва:
A Christmas Gift from Bob
Країна:
Великобританія
Режисер:
Чарльз Мартін Сміт
Тривалість:
01:32:18
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Наближення Різдва для Джеймса ніколи не було пов'язано з веселощами. Він не любив це свято, так як відчував себе ще більш самотнім. Але на цей раз у нього є вірний приятель - кіт Боб, який обов'язково покаже своєму другові всі принади наступаючого свята. Героям фільму «Різдво кота Боба» не зможуть перешкодити навіть неприємності зі службою контролю за тваринами, які вирішили звернути свою увагу на бродячого вихованця, який дружить з вуличним музикантом. Кмітливий і заповзятливий Боб допоможе приятелеві знайти сили на боротьбу, а також покаже, що чудеса в житті трапляються. Головне, щоб сам Джеймс в це повірив і зміг знайти сили радіти святковим дням. ©Kino4ua Різдво кота Боба 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?