Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Постоялець із космосу (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Resident Alien
Країна:
США
Режисер:
Шеннон Колиі, Дженіфер Фанг, Девід Добкін

Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, HDRezka Studio, HDRezka Studio (18+), HDRezka Studio (Украинский), LostFilm, Octopus
Гаррі Вендершпігль проживає в Колорадо. Незважаючи на те що в місті величезна кількість населення, доктор самотній. Воно й зрозуміло, адже виживати серед людей, будучи прибульцем, не дуже просто. Колись давно нещасний впав разом зі своїм літальним апаратом на поверхню нашої планети, зайняв тіло випадково зустрічного лікаря і став мешканцем Колорадо. Тепер головному персонажу доводиться підлаштовуватися під ритм життя, щоб не видати своє справжнє нутро. Тимчасово місія по поверненню додому відкладається. Йому доводиться з разу в раз шукати собі нове тіло, якщо з цим починає відбуватися щось дивне. ©Kino4ua Постоялець із космосу (1, 2 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?