Kino4ua.com
PG

Жовтневе небо

Рік:
Ор. назва:
October Sky
Країна:
США
Режисер:
Джо Джонстон
Тривалість:
01:48:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Жовтневе небо – драматична історія, дія якої відбувається у 50-х роках минулого століття. Жовтень 1957-го ознаменувався важливою подією – Радянський Союз запустив супутник. Це був неймовірний прорив, і Америка одразу ж включилась у космічні перегони, бо влада країни не могла допустити, щоб першим у цій галузі був хтось інший. Звичайний підліток Гомер Гікем теж почув цю новину, і вона справила на нього неабияке враження. Хлопець, який жив у звичайному шахтарському містечку десь на просторах Вірджинії, зацікавився космосом і навіть захотів збудувати власну ракету. Коли він почав процес будівництва, у нього навіть з’явились однодумці і помічники. Це троє його друзів і вчителька. І лише його батько був проти заняття хлопця. Чоловік хотів, щоб син у майбутньому продовжував його справу, а не займався чимось іншим, тому активно виступав проти захоплення Гомера і сміявся з його мрій… ©Kino4ua Жовтневе небо 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?