Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кешбек / Решта / Здача

Рік:
Ор. назва:
Cashback
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Шон Елліс
Тривалість:
01:42:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AniUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Решта – романтична комедія про талановитого хлопця Бена Вілліса, який важко переживає розставання з коханою дівчиною. Коли Сьюзі пішла, юнак перестав спати і малювати. Для нього це незвичний стан, але він вирішує його використати з користю для себе і влаштовується на нічні зміни у супермаркет. Там він починає бачити доволі цікавих людей, які надихають його знову творити. Диваки зустрічаються як серед відвідувачів магазину, так і серед співробітників. А ще Бенові починає здаватись (чи не здаватись?), що він може зупиняти час. Наприклад, він дивиться на симпатичну дівчину з кошиком продуктів, а вона у ту ж мить завмирає на місці, а він може намалювати з неї картину, додавши навіть трохи еротично оголеного тіла. І на цій же роботі Бен знайомиться з касиркою Шерон, яка починає йому подобатись. Та чи відповість вона йому взаємністю? ©Kino4ua Кешбек / Решта / Здача 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?