Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Бембі

Рік:
Ор. назва:
Bambi
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джеймс Алгар, Семьюел Армстронг
Тривалість:
01:09:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сюжет мультиплікаційного фільму «Бембі» оповідає історію маленького оленяти, який народився на залитій сонцем лісовій галявині. На загальному зборі всіх птахів і звірів його назвали Бембі. У підростаючого Бембі з'являються друзі - скунс Квіточка і кролик Тампер. У лісі Бембі знайомиться з молодою оленихою по імені Фейлін. Але в лісі почали звучати постріли, і Бембі дізнається, що на світі є одна істота, страшніше якого на світі немає нічого - Людина ....
Малюнки природи, фарби, тварини - все виглядає настільки чудово, що через майже 70 років, справляють незабутнє враження. У картині багато гумору, спокійного і доброго. Протягом всього мультфільму звучить прекрасна музика. Фільм розрахований на маленьких діток, та й більш дорослим його подивитися буде в задоволення. ©Kino4ua Бембі 1942 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?