Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Тарзан

Рік:
Ор. назва:
Tarzan
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Райнхард Клос
Тривалість:
01:34:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
У мультфільмі йдеться про маленького хлопчика, який рано втратив батьків. Так сталося, що виховувала його зграя звірів, а саме: горили. Через малого віку він не був настільки сильним, щоб мірятися силами з членами своєї нової сім'ї. Він мав тендітну статуру, вузькі плечі. Але постійна робота над собою і своєю зовнішністю дозволила йому змужніти, стати хоробрим і відважним. Щоправда, звички горил у нього все ж таки залишилися. Сталося таке, що Тарзан убив страшного ворога-леопарда. Після цього випадку всі тварини почали поважати цього хороброго юнака. Так і жив Тарзан серед тварин, якби в його долю не ввірвалося кохання. Так, він зустрів чудову дівчину, яка внесла свої корективи до його життя. Як головному героєві жити далі? І де? Залишитися в зграї чи повернутися у цивілізований світ? Йому належить зробити нелегкий вибір. Адже там, поза джунглями, він уже не буде своїм. Тарзан для всіх людей залишиться чужинцем. Цей мультфільм ще раз розповідає про поняття добра і зла, честі та гідності. Він обов'язково сподобається дітям і дорослим, оскільки кінострічка барвиста, оснащена різними спецефектами. ©Kino4ua Тарзан 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?