Kino4ua.com
R

Палмер

Рік:
Ор. назва:
Palmer
Країна:
США
Режисер:
Фішер Стівенс
Тривалість:
01:50:54
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Не так давно Едді Палмер грав в американський футбол і був перспективним спортсменом, але його спортивна кар'єра закінчилася після того, як хлопець потрапив в неприємності і опинився за гратами. Через роки Едді повертається в рідне провінційне містечко і влаштовується прибиральником в школу, де сам колись навчався. Тепер життя Едді сильно змінилося і далеко не в кращу сторону, але знайомство з юним хлопчиськом Семом вносить щось непередбачене і позитивне в життя Палмера. Незвичайний хлопчик Сем, якого покинула матір, наданий сам собі і часто піддається нападкам з боку інших дітей тому Едді бере молодика під свою опіку. Так починається дружба двох аутсайдерів, яка змінить життя обох. ©Kino4ua Палмер 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    Олег
    1 лютого 2021 23:49
    + 0 -
    по цій темі , добрий фільм, позитивний з легкими американськими відтінками