Kino4ua.com
PG-13

Операція «Фінал»

Рік:
Ор. назва:
Operation Finale
Країна:
США
Режисер:
Кріс Вайц
Тривалість:
02:02:42
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Операція «Фінал» – біографічна, історична стрічка, у якій розповідається про людину, яка особисто була відповідальна за винищення євреїв у роки Другої Світової війни. Мова йде про представника гестапо Адольфа Ейхмана. Він був керівником відділу, який займався вирішенням єврейського питання. Масове знищення людей, які мали єврейське коріння, залишилось на його совісті. Коли війна закінчилась, а німці змушені були визнати свою поразку, Ейхмана повинні були просто знищити, але йому вдалось утекти. Та ізраїльська розвідка протягом 15 років вистежувала його. І от агентам вдалось визначити його місцезнаходження, а далі потрібно було виконати найголовніше завдання – доставити злочинця в Ізраїль, де його мають судити. Для цього була зібрана ціла команда найкращих спецагентів, але навіть для них це робота підвищеної складності… ©Kino4ua Операція «Фінал» 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?