Kino4ua.com
R

Альфа тест

Рік:
Ор. назва:
The Alpha Test
Країна:
США
Режисер:
Аарон Міртес
Тривалість:
01:27:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Альфа тест – фантастична стрічка, дія якої відбувається у недалекому майбутньому. У центрі сюжету знаходиться Джей Ді – молодий хлопець, який працює у великій компанії техніком. Поки що він лише стажер, але йому випадає унікальна можливість дослідити роботу новенького робота-андроїда. Його хлопець виграв, а потім приніс до батьківського будинку. Робот став домашнім помічником і отримав власне ім’я – Альфа. Запрограмований він на те, щоб виконувати різні завдання і допомагати по дому. Але є у нього одна особливість – він може вчитись чомусь новому, просто спостерігаючи за діями своїх господарів. От тільки поводяться вони з ним не надто привітно, можуть бути грубими, жорстокими. Лише юна Лілі не робить йому шкоди. Та необдумані дії членів родини призводять до збою в його програмному забезпеченні, перетворюючи помічника на страшну машину-убивцю… ©Kino4ua Альфа тест 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?