Kino4ua.com
R

Розкопки

Рік:
Ор. назва:
The Dig
Країна:
Великобританія
Режисер:
Саймон Стоун
Тривалість:
01:52:35
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio
Розкопки – біографічна драма, у центрі сюжету якої знаходиться самотня молода вдова Едіт Претті. Жінка живе у власному маєтку, має ділянку землі, і одного разу у неї з’являються підозри, що на її території заховані скарби. Почати самостійно перекопувати землю – це занадто для неї, тому героїня вирішує найняти спеціаліста. За допомогою вона звертається до чоловіка на ймення Безіл Браун. Оскільки грошей у Едіт вистачає, вона готова платити йому скільки потрібно, щоб чоловік почав розкопки. Її навіть не зупиняє той факт, що Браун самоучка, а не професіонал. Та це ж не означає, що він погано справляється з роботою. Насправді чоловікові вдається відшукати на землях Претті дещо дуже цінне і важливе для археологічного світу. І знахідка ця справляє справжнісінький фурор серед істориків, археологів та багатьох інших людей. ©Kino4ua Розкопки 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    Ineij
    18 серпня 2021 01:44
    + 0 -
    Интересная история поиска своего места во времени. Что после нас останется: фляга, часы? Болезнь главной героини и неизвестность будущего мира подчеркнули несущественность повседневности по сравнению с бесконечностью и настоящим смыслом жизни. Интересные герои, наполненные четкими мотивами поступки и боль смерти, смешанная с радостью открытий сделали сюжет эмоциональным и увлекательным.