Kino4ua.com
HD 720p
R

Два дні в Парижі

Рік:
Ор. назва:
2 Days in Paris
Країна:
Франція, Німеччина
Режисер:
Жулі Дельпі
Тривалість:
01:36:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Дім
Два дні в Парижі – мелодраматична стрічка, яка розповідає про подорож закоханої пари. Маріон з Джеком в стосунках уже два роки, а живуть вони у Нью-Йорку. Одного разу герої вирішують відправитись у романтичну подорож до міста, яке збудоване на воді. Прекрасна Венеція, романтична обстановка, справжня ідилія для закоханих, яким захотілось змінити обстановку. А ще вони вирішують поїхати у Париж лише на два дні, щоб встигнути познайомитись з батьками Маріон. Джекові здавалось, що він готовий до такої зустрічі, але на практиці виявилось, що ні. Просто він не звик до тих звичаїв, які є у французькій столиці, не розуміє жартів своєї обраниці. Та найбільше його шокував той факт, що Маріон може спокійно і невимушено спілкуватись з усіма своїми колишніми коханцями, яких було не менше десятка. Після такої подорожі Джеку буде про що подумати. ©Kino4ua Два дні в Парижі 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?