Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Венеція кличе

Рік:
Ор. назва:
Venice Calling / Venise n'est pas en Italie
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Іван Кальберак
Тривалість:
01:33:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оргінал
Хлопцю по імені Еміль, який представлений як головний герой даної історії всього лише 14 років, проте людина надзвичайно щаслива і готова використати сильні миті заради вишуканого і справді вражаючого майбутнього. Згодом буде знайдена чудова можливість опинитися в ролі незвичайного хлопця, який впорається з усіма перешкодами, навіть враховуючи багато особливостей своєї дивакуватої та непростої сім'ї. За мить потрібно бути готовим зіткнутися з усіма серйозними переживаннями та суттєвими подробицями, які роблять життя дуже особливим і чарівним.
Важко було навіть уявити, як Еміль буде здатний розвивати власні відносини з чарівною коханою на ім'я Поліна, проте людина вже зараз готова піти на багато, аби ніколи не зіткнутися з серйозними бідами та неприємностями на шляху до небувалої величі. Людині доведеться діяти часом дуже швидко і швидко, оскільки тільки так є всі шанси досягти найбільш приголомшливих вершин.
Французько-бельгійську комедійну драму Венеція кличе зняв Іван Кальберак. Він зайняв режисерське крісло та підготував сценарій до фільму. Директор повернувся до кінематографа після 4-річної перерви. Це п'ята картина поспіль, де Іван поєднав дві позиції за кадром. Продюсери Ерік та Ніколас Альтмайєр вже неодноразово працювали разом (Шоколад, У домі, Франц). Їх колега по цеху Ізабель Грелла раніше співпрацювала з Ніколасом у кількох проектах (Сексу багато не буває, Любов у повітрі). ©Kino4ua Венеція кличе 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
[attachment=6182:venise-nest-pas-en-italie-2019-ukr_fre-bdremux-1080p-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?