Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Після роботи / Позаурочний час

Рік:
Ор. назва:
After Hours
Країна:
США
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
01:37:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Російською - Оригінал
Позаурочний час – комедійна історія, події якої розгортаються протягом однієї ночі. Місцем дії стає район Сохо, розташований у Нью-Йорку. У центрі сюжету знаходиться комп’ютерний консультант Пол. Він щодня виконує одноманітну роботу і зазвичай йде додому в один і той же час, але цього разу йому довелось трохи затриматись. І ці кілька хвилин змінили його життя. Вийшовши на вулицю, герой потрапив у шалений вир пригод, з якого просто неможливо вирватись. А почалось усе зі знайомства з симпатичною дівчиною. Вона Полу сподобалась, він взяв її номер телефону, а невдовзі зателефонував і запросив на побачення. Йому здавалось, що це буде романтична зустріч з цікавою особою, але героя чекали неймовірні пригоди, про які він ніколи і подумати не міг. За декілька годин він переживе стільки всього, що спогадів на все життя вистачить. ©Kino4ua Після роботи / Позаурочний час 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?