Kino4ua.com
R

Мізері

Рік:
Ор. назва:
Misery
Країна:
США
Режисер:
Роб Райнер
Тривалість:
01:47:50
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Мізері – трилер з драматичним сюжетом, у центрі якого знаходиться письменник Пол Шелдон. Одного разу він їхав на своєму автомобілі з мотелю і потрапив у аварію. Була сильна заметіль, а довкола виднілись самі гори. Це було просто диво, що звідкись з’явилась жінка, яка допомогла чоловікові і дала йому прихисток у своєму домі. Енні Вінкс – таким було її ім’я. Вона здавалась доброю і щирою, але Пола не полишало відчуття, що вона щось приховує. І його дуже дивував і насторожував той факт, що самотня дама живе зовсім одна у глушині. А ще виявилось, що вона прихильниця його творчості і збирає всі твори. Їй дуже подобається героїня книжок Шедона, яку звати Мізері, і новина про те, що в останній частині вона, за задумом автора, повинна померти, Енні шокує. І тут починає проявлятись її справжній характер – вона змушує письменника змінити фінал… ©Kino4ua Мізері 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    18 лютого 2021 21:07
    + +2 -
    фильм хоть и старенький но поверьте очень интересный!