Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кохаю твою дружину

Рік:
Ор. назва:
The Right Kind of Wrong
Країна:
Канада
Режисер:
Джеремайя Чечик
Тривалість:
01:37:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Кохаю твою дружину – комедійна мелодрама, яка розповідає про письменника-невдаху Лео. Здається, у його житті почалась темна смуга: дружина захотіла розлучитись, та ще й привселюдно розказала, чому у неї таке бажання з’явилось. Вона навіть створила спеціальний блог, щоб там висміяти недоліки тепер уже колишнього чоловіка. Витримати таке приниження було непросто, але життя, щоб врівноважити ситуацію, подарувало Лео нову зустріч. Коли він побачив Коллет, мало не втратив мову, бо така вона була фантастично приголомшлива/приваблива/прекрасна. Здавалось, це його шанс на щасливе майбутнє, але з’ясувалось, що дівчина щойно вийшла заміж. Чи зупинило це Лео? Аніскілечки. Він не звик здаватись чи відступати, особливо, коли мова йде про жінку. Герой просто починає робити усе, аби дівчина зрозуміла, що її чоловік навіть нігтика її не вартий, а от він – Лео – саме той, хто їй потрібен! ©Kino4ua Кохаю твою дружину 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?