Kino4ua.com
PG

Світло веселок

Рік:
Ор. назва:
A Shine of Rainbows
Країна:
Канада, Ірландія
Режисер:
Дік Сарін
Тривалість:
01:41:20
Переклад:
Українська мова VERЛань Group | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Світло веселок – драматична історія про хлопчика, життя якого з дитинства складалось нелегко. Томас рано залишився сиротою, а ті роки, коли він мав би виховуватись люблячими батьками, пройшли у дитячому будинку, де однолітки знущались над ним, а заїкання лише додавало їм приводів. Та одного разу Томаса зустріла жінка на ймення Мері О’Донел, якій він сподобався. Вона вирішила забрати дитину до себе і спробувати дати ту любов, якої він потребує. Живуть вони на невеликому острові, де доволі суворий клімат, але душевне тепло, яке отримує Томас, компенсує холод на вулиці. Мері вчить його взаємодіяти з тваринами, радіти дощу і взагалі життю. Хлопчик вперше почувається затишно, безпечно. Але доля вже готує нове випробування. Коли трапляється біда, юний герой має згадати все, чому його встигла навчити Мері за той короткий проміжок часу, поки була поруч… ©Kino4ua Світло веселок 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?