Kino4ua.com
PG

Канадський бекон

Рік:
Ор. назва:
Canadian Bacon
Країна:
США, Канада
Режисер:
Майкл Мур
Тривалість:
01:31:40
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Канадський бекон – комедійна кінокартина, у якій розповідається про наївного шерифа одного невеличкого містечка. В Америці знову вибори президента. Людина, яка знаходиться на цій посаді, хоче залишитись на наступний строк, але для цього потрібно, щоб виборці так проголосували. Ціла команда спеціалістів працює над тим, щоб досягти бажаного результату, а найбільше стараються політичні іміджмейкери. І їм на думки спадає ідея створити ілюзію реальної війни. Щоправда, у серйозність намірів канадців, які тимчасово стали «ворогами» ніхто не вірить. Окрім головного героя, який працює шерифом. Він упевнений, що загарбники дійсно існують, а значить, від них потрібно захищатись. І його не зупиняє навіть той факт, що він буде один їм протистояти. На що здатен цей простий чоловік у боротьбі за свою країну? Які випробування на нього чекають? ©Kino4ua Канадський бекон 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?